Hvorfor ser jeg tidligere konsulenter på Min side?

  • Konsulenter som har jobbet hos dere vil være synlig i 6 måneder etter at oppdraget er avsluttet før vi arkiverer det.

  • Fikk du svar på ditt spørsmål?

    Ja   Nei

    Hvilken informasjon mangler du?